Hydrofuge gevel

Vraag een gratis offerte aan:

Wat is de prijs voor hydrofoberen van een gevel? Neem met ons contact op voor een gratis offerte.

Vraag een gratis offerte aan
Voor een snelle reactie is het aan te raden uw telefoonnummer achter te laten !
impregneren muur
hydrfuge druppels
hydrofuge 2

Hydrofuge van gevel, impregneren van uw buitenmuur

Hydrofuge aanbrengen op uw gevel of buitenmuur is het aanbrengen van een beschermende doorzichtige laag die je muur waterafstotend maakt.
Door deze hydrofuge behandeling, ook wel hydrofoberen van een gevel genoemd worden muren tot in de poriën van de gebruikte steen waterdicht gemaakt.

Op die manier voorkom je waterschade door doorslaand vocht en vorstschade.
Het remt de groei van sporen, schimmels en algen op je buitenmuur. Dus geen groene muur in de wintermaanden als er niet genoeg zon is. Het verbeterd je isolatie en beschermd je huis tegen zure regen. En het voorkomt kalk en zout uitbloeiingen.

Wel is het belangrijk dat de gevel en dan vooral de voegen in goede staat zijn, doordat het water sneller van de gevel af stroomt zal het sneller zijn weg vinden in kieren en scheuren. We zullen eerst een inspectie van uw gevel vooraleer we met de hydrofuge beginnen.

 

Een goede hyfrofuge behandeling kan tot maximaal 15 jaar uw gevel beschermen, binnen deze tijdsspanne is het nodig uw muur terug te laten behandelen.

Vraag gemakkelijk uw vrijblijvende offerte voor een hydrofuge behandeling van uw gevel of buitenmuur aan door uw gegevens in de linkerkant in het formulier in te vullen.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.