Dakreiniging

Vraag een gratis offerte aan:

Dakreiniging in gans vlaanderen, neem met ons contact op voor een gratis offerte.

Properdak.be
Vraag een gratis offerte aan
Voor een snelle reactie is het aan te raden uw telefoonnummer achter te laten !
mos2
verkocht
mos

Dakreiniging en ontmossen

Dakreiniging is een belangrijk onderhoud om uw gehele huis in topconditie te houden.
Zodra mossen en vuiligheid onder de dakpannen of leien groeien krijgt regenwater en vuil de kans om uw dak in een vlug tempo in slechte staat te brengen. Doordat houtrot kan optreden aan uw gebinten en dakspanten en zo schimmels ontstaan kan dit zeer ongezonde en gevaarlijke situaties opleveren.

Het is daarom zeer belangrijk om uw dak te laten reinigen, zo blijft vocht buiten en is uw huis in goede staat. Ook voor de verkoop van een huis kan dit een flinke waarde stijging met zich mee brengen, als het dak er proper en verzorgd uit ziet is de kans op een snelle verkoop des te groter!

Wij reinigen uw dak altijd met warm water op een juist ingestelde waterdruk, zodat beschadiging aan de dakbedekking met een minimum zal worden beperkt. Wij kijken eerst de staat van de pannen, leien of dakbedekking na en zullen eventuele beschadigde pannen of leien in overleg vervangen alvorens aan de werken te beginnen.

Als u uw dak gaat laten reinigen dan verwijderen we alle mos van daken en dakpannen, ook groene aanslag verwijderen we van uw pannen en leien. Daarna is het mogelijk om een nieuwe beschermlaag aan te brengen zodat uw dak weer in nieuwstaat is.

Tijdens de dakreiniging maken we uw dakgoten proper en eventueel vuil dat van het dak is gekomen ruimen we netjes op voor we vertrekken.

Wij reinigen daken in Antwerpen en Limburg, in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Als u een prijs wil weten voor dakreiniging in uw regio, vul dan hiernaast links het formulier in. Zo krijgt u een vrijblijvende offerte !